top of page

Het roer om!

Droom jij ook van het roer om? Een strandtentje in Portugal of werken met je handen in plaats van je hoofd? Ik vind het zelf altijd heerlijke verhalen. En zelf ben ik ook een voorbeeld: op mijn 48e ging ik studeren aan de fotoacademie en ik werk nu als freelance fotograaf.


Afgelopen week bezocht ik Sebastiaan in zijn keramiekatelier. Zo'n 10 jaar geleden leerde ik hem kennen via twitter. Hij gooide ook het roer om: van ondernemer achter z'n laptop werd hij keramist en opende club Klei in Gouda. Een plek waar je kunt leren pottenbakken. Sebastiaan maakt zelf ook veel vrij werk (zie hieronder de vazen). Ik volgde een workshop en maakte tussendoor wat foto's. Inspirerend en indrukwekkend om te zien wat Sebastiaan heeft gecreëerd in Gouda: https://clubklei.nl/


Vooralsnog ben ík beter in fotograferen dan pottenbakken.


Oh ja: no spon!

24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Gras!

Comments


bottom of page