DSC_9678.jpg
DSC_0014.jpg

 

Centraal in mijn werk staan mensen en de dingen die ze (mooi) maken. Mijn foto’s zijn persoonlijk, liefdevol en zonder fratsen. 

Waar ik goed in ben, is in korte tijd écht contact maken en zorgen voor ontspannen setting. Ook heb ik oog voor detail en emoties. Als fotograaf wil ik laten zien wat me opvalt en wat me raakt. 

 

Naast het maken van zakelijke, persoonlijke portretten en persfoto’s, vertaal ik voor bedrijven en freelancers hun visie naar beelden. Ik ben uitstekend in staat de visuele wensen van mijn opdrachtgevers te vertalen naar foto’s. 

 

Het afgelopen jaar heb ik o.a. portretten gemaakt voor de Nederlandse Bachvereniging, Vlot magazine, de HvA en diverse zzp’ers. Als fotograaf ben ik een betrouwbare en flexibele partner. Ik denk mee over het concept en hecht veel waarde aan het totale traject –van idee tot beeld. 

 

Ik ben een Noorderling in het westen. Geboren en getogen in Oost-Groningen en na mijn studie vertrokken voor werk naar Amsterdam.
Naast freelance fotograaf ben ik docent bij de HvA bij de opleiding Creative Business. In 2021 heb ik de deeltijdopleiding tot fotograaf bij de fotoschool in Amsterdam afgerond.


 

Foto Marina Marinkovic