top of page

Drieluik op Vlie

Sinds half maart werk ik, net als veel collegadocenten, thuis. Werkcolleges, gesprekken en vergaderingen zijn grotendeels online. Verre van optimaal, maar dat is overduidelijk. Er zijn ook een paar voordelen aan thuiswerken. Een ervan is dat je ook op andere plekken kunt werken, mits goede wifi. En zo verbleef ik vorige week een midweek op Vlieland: een huisje in het bos vlakbij het strand. Drie dagen werk en twee dagen vrij. Het was heerlijk. Ik voel me altijd zo fijn op Vlieland. De rust, gemoedelijkheid en de prachtige natuur.


Onderstaande serie maakte ik die week. En gisteren heb ik dit drieluik gebruikt voor de eindbeoordeling van mijn eerste jaar aan de fotoschool.
61 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In beeld

Gras!

Comments


bottom of page