top of page

Drenthe & lekker eten

Bijgewerkt op: 30 aug. 2023

Wie mij een beetje kent weet dat ik graag de stad uit ga, weg van de herrie en op zoek naar ruimte en rust. Naast Vlieland vertoef ik ook graag in Drenthe. De hashtag #drenthelen zegt genoeg. Mijn lief sorteert vast voor op Drenthenieren, maar zover ben ik nog niet :)


We wonen in Amsterdam en zijn natuurlijk enigzins verwend qua lekker eten. In Drenthe moet ik altijd even zoeken. Via twitter kreeg ik van twee dames een paar goede tips! Nu ben ik vrij slecht met tips noteren, dus ik dacht: ik stop ze in een blog!


Ik begin even met mijn eigen borreltip: Maallust in Veenhuizen.


En dan de restauranttips:

- Narline in Zuidwolde

- Poortman in Veeningen

- https://www.heerenvancoevorden.nl/ in CoevordenEn dan nog mijn eigen overnachtingstips!

- https://www.voscheheugte.nl/nl/home in Mantinge (natuurhutten!)En deze foto's maakte ik in Drenthe 💙
109 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

In beeld

Gras!

Comentarios


bottom of page